TOKYO RESTAURANT

I Tokyo Restaurant serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. Här förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck. På Yasuragi jobbar vi med hållbarhet och som en del i detta har vi valt att inte servera kött en dag i veckan, på måndagar. Vi serverar då istället våra vegetariska rätter och fiskrätter.

TEPPANYAKI RESTAURANT

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I Teppanyaki Restaurant har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 5-6 olika rätter, inspiration från Japan och vår omgivning. Här sitter man tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord.

TOTORO SAKE BAR

I anslutning till Teppanyaki Restaurant finner du vår sakebar. Här finns Sveriges största och bästa utbud av sake. Känn och kläm dig fram bland flaskorna och kasta dig ut i en värld full av denna fantastiska risbrygd. Våra sakeutbildade barvärdar guidar dig fram till en härlig upplevelse av den japanska nationaldrycken. I sann Izakaya-anda finns det även små japanska tilltugg till din sake. Vill du lära dig mer om sake, klicka här för att boka en sakeprovning.

TOKYO COCKTAIL BAR

Vår hotellbar med vacker utsikt över Stockholms skärgård. Här serveras klassiska cocktails och ett bra urval av viner på glas tillsammans med spännande öl från världens alla hörn.

Chikara – Rawfood

Vid tillagningen av rawfood ska råvarorna inte överstiga 42 grader. På så sätt bevaras de naturliga enzymerna i råvaran och därmed behöver vi inte använda våra kroppsegna enzymer för att bryta ned det vi äter. Resultatet blir att vi åldras långsammare och kroppen behåller den kraft och energi som vi behöver i vårt dagliga liv. På Yasuragi finns möjligheten att samla ny kraft, på japanska Chikara, därför har vi valt att kalla vår rawfoodmeny för just Chikara.

Du hittar vårt sortiment av raw food i Kyarabi – vår SPA lounge.

Nagaiki!

“When walking, walk. When eating, eat”

/ Zen proverb

TOKYO RESTAURANTTEPPANYAKI RESTAURANTTOTORO SAKE BARCOCKTAIL BARRAWFOOD