Mat & dryck

Restaurang Saishoku

I anslutning till det japanska badet ligger vår plantbaserade Restaurang Saishoku, vilket ordagrant betyder grönsaksätare på japanska. Här finns ca 40 platser och tanken är att du som gäst lätt ska kunna slinka in för att beställa något extra under din vistelse. Du kan även boka ett paket där du gör valet att äta i Saishoku.

Menyn är plantbaserad och varje maträtt är noggrant komponerad med kombinationer av smaker och texturer för att skapa en matupplevelse utöver det vanliga.

Hållbarhet är en grundsten på Yasuragi, därför är det självklart att även japanska smaker med närodlade ingredienser har en plats på menyn. Gör ett hållbart val både för din hälsa och jorden. Boka Saishoku!
Vid eventuell matallergi, vänligen kontakta oss i förväg.

Öppettider
Torsdag – Söndag 11:30-20:00

A LA CARTE RESTAURANG

Vår a la carte restaurang ligger i anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Här serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck. Vid eventuell matallergi, vänligen kontakta oss i förväg.

Frukost
serveras i våra a la carte restauranger Hasu och Minamo 07:00 – 10:00.

TEPPANYAKI KIRI

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I vår restaurang Teppanyaki  Kiri har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord. Vid eventuell matallergi, vänligen kontakta oss i förväg.

Kiri är japanska för dimma, dis – vi önskar att ni omsluts av atmosfären på samma magiska vis som dimman kan lägga sig över ett öppet landskap i kvällningen. Boka paket med Teppanyaki här.

SAKE BAR

I anslutning till Teppanyaki Restaurant finner du vår sakebar. Här finns Sveriges största och bästa utbud av sake. Känn och kläm dig fram bland flaskorna och kasta dig ut i en värld full av denna fantastiska risbrygd. Våra sakeutbildade barvärdar guidar dig fram till en härlig upplevelse av den japanska nationaldrycken. I sann Izakaya-anda finns det även små japanska tilltugg till din sake. Vill du lära dig mer om sake, klicka här för att boka en sakeprovning.

Boka gärna vårt After Work-paket.

 

COCKTAIL BAR & TAKTERASSEN

Vår Cocktail Bar finner du i anslutning till a la carte restaurangen med vacker utsikt över Stockholms skärgård. Här serveras klassiska cocktails och ekologiska viner på glas tillsammans med spännande öl från världens alla hörn. Självklart kan du även få ett glas av vår egen Sake, bryggd i Japan efter vårt recept.

Koppla av med ett glas ekologisk Champagne på vår takterrass medan du njuter av den milsvida utsikten över Stockholms inlopp.

 

 

“When walking, walk. When eating, eat”

/ Zen proverb

VEGAN & RAWFOODA LA CARTE RESTAURANGTEPPANYAKI RESTAURANGSAKE BARCOCKTAIL BAR