A LA CARTE RESTAURANG

Vår a la carte restaurang ligger anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Här serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. Här förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck.

TEPPANYAKI RESTAURANG

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I restaurang Teppanyaki har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 5-6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord.

SAKE BAR

I anslutning till Teppanyaki Restaurant finner du vår sakebar. Här finns Sveriges största och bästa utbud av sake. Känn och kläm dig fram bland flaskorna och kasta dig ut i en värld full av denna fantastiska risbrygd. Våra sakeutbildade barvärdar guidar dig fram till en härlig upplevelse av den japanska nationaldrycken. I sann Izakaya-anda finns det även små japanska tilltugg till din sake. Vill du lära dig mer om sake, klicka här för att boka en sakeprovning.

COCKTAIL BAR

Vår hotellbar med vacker utsikt över Stockholms skärgård. Här serveras klassiska cocktails och ett bra urval av viner på glas tillsammans med spännande öl från världens alla hörn. Självklart kan du även få ett glas av vår egna Sake, bryggd i Japan efter vårt recept.

“When walking, walk. When eating, eat”

/ Zen proverb

A LA CARTE RESTAURANGTEPPANYAKI RESTAURANGSAKE BARCOCKTAIL BAR