YASURAGI KIDS

Under vårvintern 2017 välkomnar vi åter igen hela familjen, oavsett ålder till Yasuragi. Vi anpassar då Yasuragi för både stora och små – vi kallar det Yasuragi Kids.

 I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!
OBS! Vi kommer ej att erbjuda Yasuragi Kids under sommaren 2017.

Påsklov 10 april – 23 april 2017.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för Yasuragi Kids eller gå med i vår Facebookgrupp som heter Yasuragi Kids. Här kan du ta del av erbjudanden och den senaste informationen.

ÖVERNATTNINGSPAKET

Vuxen & Barn fr. 13 år fr. 1590 kr
Barn 8 – 12 år fr. 895 kr
Barn 2 – 7 år fr. 695 kr
Barn under 2 år utan kostnad

Upplev en liten bit av Japan med barnen. Njut av japanskt bad med varma källor och pool, ta del av härliga familjeaktiviteter som familjeyoga och klangresa. Det går även att boka sushiskola för barn, och du kan boka barnbehandlingar för barn över 8 år.

– Övernattning inklusive frukostbuffé
– Middag
– Entré till japanska badet
– Aktiviteter enligt dagsprogram
– Te- och fruktbuffé
– Alla över 2 år får en Yukata (japansk bomullsrock) att behålla. Vuxna från 13 år får även badkläder att behålla samt tofflor att låna. Barn tar med egna badkläder och tofflor
– Incheckning 16.00 och utcheckning 12.00

Tips! Kom tidigare eller stanna längre, lägg till 600 kr per vuxen & barn fr. 13 år, 200 kr per barn 2-12 år. Då ingår lunch ankomst- eller avresedag samt mer tid i badet. In- och utcheckning från rummet enligt ovan. Välj mellan att komma redan 10.30 ankomstdagen eller att stanna till 16.00 avresedagen.

Erbjudandet gäller:
10 april – 23 april 2017 (20 April, endast övernattning med Teppanyaki middag – från 13 år)

BEHANDLINGAR FÖR BARN 8-12 ÅR

Här hittar du vår spameny för barn! 
Barn mellan 8 och 12 år kan boka dessa. 
Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny.

Shiatsu

En japansk massagebehandling som arbetar med mjuka sköna tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter samt lättare stretchningar. Du har din yukata på dig under hela behandlingen.

25 min 400 kr

Huvudharmoni

En skön hårbottenbehandling med massage av huvud, nacke och axlar.

25 min 400 kr

Ansiktsharmoni

En avslappnade ansiktsbehandling med mild rengöring av ansiktet följt av en skön massage av ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med en mild kräm anpassad till din hud.

25 min 400 kr

Yasuragi Spamassage

En avslappnande massage på rygg och nacke med härliga kroppsoljor från Elemis. Behandlingen påbörjas med en lätt torrborstning för att väcka kroppen!

25 min 400 kr

Fish Spa – fiskpedikyr

Kanske har du hört talats om denna behandling där små terapeutfiskar av arten Garra Rufa nafsar i sig döda hudpartiklar från fötterna. Detta är en rolig och effektiv behandling som är perfekt att göra med en kompis eller någon i familjen. Kittlande & kul!

20 min 200 kr

OM KIDSPaketAktiviteterBEHANDLINGAR