YASURAGI KIDS 1 juli – 12 augusti 2018

Under sommaren anpassar Yasuragi för både stora och små – vi kallar det Yasuragi Kids. I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!

Yasuragi Kids börjar kl 13.00 1 juli och slutar kl 16.00 12 Augusti.

Läs mer om våra paket nedan och boka.


Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för Yasuragi Kids eller gå med i vår Facebookgrupp som heter Yasuragi Kids. Här kan du ta del av erbjudanden och den senaste informationen.

MAT & DRYCK

Dessa menyer kommer varvas under perioden 1 juli till 12 augusti.

 

 

Paket & Priser

Nedan finner ni våra olika paket under perioden Yasuragi Kids 1 Juli (från kl 13.00) – 12 Augusti (till kl 16.00) 2018.

Snabbvy
Från 1490 kr/vuxen

Övernattning KIDS

Stanna över natten och upplev vårt japanska badhus. Ta del av härliga familjeaktiviteter. Det går även att boka sushiskola för barn samt särskilda barnbehandlingar för alla mellan 8-12 år.
Snabbvy
Från 895 kr/vuxen

Dagpaket

08.00-16.00 Lunch och avkoppling i det japanska badet. Ta del av härliga familjeaktiviteter. Ni kan även boka sushiskola och barn mellan 8-12 år kan boka våra barnbehandlingar.
Snabbvy
Från 885 kr/vuxen

Kvällspaket

13.00-23.00 Middagsbuffé och härlig avkoppling i det japanska badet. Ta del av våra familjeaktiviteter och boka sushiskola. Barn mellan 8-12 år kan boka barnbehandlingar.
Snabbvy
Från 3700 kr/vuxen

Övernattningspaket Ryokan

Upplev en liten bit av Japan med barnen. Att bo i en av våra Ryokan är som att bo på ett litet japanskt värdshus. Gäller familjer med barn över 8 år.

Badkort

Boka ditt besök med badkort här.

AKTIVITETER

Aktivitetspassen är kostnadsfria och deltagande sker mån av plats. Du som vuxen deltar alltid tillsammans med ditt barn. Här nedan finner du beskrivning av de olika aktiviteterna. Med reservation för ändring.

 

BEHANDLINGAR FÖR BARN 8-12 ÅR

Här hittar du våra behandlingar för barn. Barn mellan 8 och 12 år kan boka dessa. Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny.  Barn under 8 år kan ej boka behandling.

 

Klassisk massage för barn

En avkopplande stund med massage av rygg och axlar.

20 min 475 kr

Shiatsu för barn

Shiatsu är en japansk massagebehandling som arbetar med mjuka sköna tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter samt lättare stretchningar. Du har din yukata på dig under hela behandlingen.

20 min 475 kr

Huvudharmoni

Huvudharmoni är en skön hårbottenbehandling med massage av huvud, nacke och axlar.

20 min 475 kr

Ansiktsharmoni

Ansiktsharmoni är en avslappnade ansiktsbehandling med mild rengöring av ansiktet följt av en skön massage av ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med en mild kräm anpassad till din hud.

20 min 475 kr

Fot- och handharmoni för barn

Ett skönt fotbad medan händerna masseras. Därefter får fötterna en uppiggande massage.

20 min 475 kr

Fish Spa – fiskpedikyr

Kanske har du hört talats om denna behandling fiskpedikyr där små terapeutfiskar av arten Garra Rufa nafsar i sig döda hudpartiklar från fötterna. Detta är en rolig och effektiv behandling som är perfekt att göra med en kompis eller någon i familjen. Kittlande & kul!

20 min 225 kr

OM KIDSPaketAktiviteterBEHANDLINGAR