YASURAGI KIDS

Under sommaren har vi en period då vi anpassar Yasuragi för både stora och små – vi kallar det Yasuragi Kids.

 I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för Yasuragi Kids eller gå med i vår Facebookgrupp som heter Yasuragi Kids. Här kan du ta del av erbjudanden och den senaste informationen.

AKTIVITETER

Aktivitetspassen är kostnadsfria och deltagande sker mån av plats. 
Du som vuxen deltar alltid tillsammans med ditt barn. Här nedan finner du beskrivning av de olika aktiviteterna.

 

BEHANDLINGAR FÖR BARN 8-12 ÅR

Här hittar du våra behandlingar för barn! 
Barn mellan 8 och 12 år kan boka dessa. 
Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny.  Barn under 8 år kan ej boka behandling.

 

Shiatsu för barn

Shiatsu är en japansk massagebehandling som arbetar med mjuka sköna tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter samt lättare stretchningar. Du har din yukata på dig under hela behandlingen.

25 min 400 kr

Huvudharmoni

Huvudharmoni är en skön hårbottenbehandling med massage av huvud, nacke och axlar.

25 min 400 kr

Ansiktsharmoni

Ansiktsharmoni är en avslappnade ansiktsbehandling med mild rengöring av ansiktet följt av en skön massage av ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med en mild kräm anpassad till din hud.

25 min 400 kr

Yasuragi Spamassage

Yasuragi Spamassage är en avslappnande massage på rygg och nacke med härliga kroppsoljor från Elemis. Behandlingen påbörjas med en lätt torrborstning för att väcka kroppen!

25 min 400 kr

Fish Spa – fiskpedikyr

Kanske har du hört talats om denna behandling fiskpedikyr där små terapeutfiskar av arten Garra Rufa nafsar i sig döda hudpartiklar från fötterna. Detta är en rolig och effektiv behandling som är perfekt att göra med en kompis eller någon i familjen. Kittlande & kul!

20 min 200 kr

OM KIDSAktiviteterBEHANDLINGAR