YASURAGI KIDS

Vi anpassar Yasuragi för både stora och små – vi kallar det Yasuragi Kids.

 I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!

Just nu har vi inte någon Yasuragi Kids period planerad, vi kommer ej att erbjuda Yasuragi Kids under sommaren 2017 pga ombyggnation av vårt japanska bad och vi håller Yasuragi stängt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för Yasuragi Kids eller gå med i vår Facebookgrupp som heter Yasuragi Kids. Här kan du ta del av erbjudanden och den senaste informationen.

BEHANDLINGAR FÖR BARN 8-12 ÅR

Här hittar du vår spameny för barn! 
Barn mellan 8 och 12 år kan boka dessa. 
Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny.

Shiatsu

En japansk massagebehandling som arbetar med mjuka sköna tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter samt lättare stretchningar. Du har din yukata på dig under hela behandlingen.

25 min 400 kr

Huvudharmoni

En skön hårbottenbehandling med massage av huvud, nacke och axlar.

25 min 400 kr

Ansiktsharmoni

En avslappnade ansiktsbehandling med mild rengöring av ansiktet följt av en skön massage av ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med en mild kräm anpassad till din hud.

25 min 400 kr

Yasuragi Spamassage

En avslappnande massage på rygg och nacke med härliga kroppsoljor från Elemis. Behandlingen påbörjas med en lätt torrborstning för att väcka kroppen!

25 min 400 kr

Fish Spa – fiskpedikyr

Kanske har du hört talats om denna behandling där små terapeutfiskar av arten Garra Rufa nafsar i sig döda hudpartiklar från fötterna. Detta är en rolig och effektiv behandling som är perfekt att göra med en kompis eller någon i familjen. Kittlande & kul!

20 min 200 kr

OM KIDSAktiviteterBEHANDLINGAR