YASURAGI KIDS

Under sommaren anpassar Yasuragi för både stora och små – vi kallar det Yasuragi Kids. I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!

Yasuragi Kids öppnar igen  24 juni – 11 augusti 2019.

Under perioderna 18/2-3/3 samt 15/4-28/4 har vi åldersgräns 13 år. Bokas som vuxna.


Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för Yasuragi Kids eller gå med i vår Facebookgrupp som heter Yasuragi Kids. Här kan du ta del av erbjudanden och den senaste informationen.

MAT & DRYCK

Menyer

 

 

Paket & Priser

Nedan finner ni våra olika paket under perioden Yasuragi Kids 24 Juni – 11 Augusti 2019.

Ta del av vårt boka-tidigt-erbjudande

När du bokar innan den 17 februari får du 25% rabatt på våra förlängda övernattningspaket, “Kom tidigt” alt. “Stanna längre”. Välj mellan att antingen komma tidigare med lunch ankomstdag eller stanna längre med lunch avresedag. Bokas online med bokningskod: BOKATIDIGT

 

Snabbvy
Från 1090 kr/vuxen

Kvällspaket KIDS

En avkopplande eftermiddag och kväll med middag inspirerad av det japanska köket. Koppla av i det japanska badet med varma källor både inne och ute under tallarna.
Snabbvy
Från 1690 kr/vuxen

ÖVERNATTNING KIDS

Njut av en god middag inspirerad av det japanska köket. Koppla av i det japanska badet med varma källor och pool. Ta del av härliga familjeaktiviteter, allt från familjeyoga till sushiskola
för barn.
Snabbvy
Från 990 kr/vuxen

Dagpaket KIDS

En heldag med lunch och avslappning i det japanska badet med varma källor både inne och ute under tallarna.

BEHANDLINGAR FÖR BARN 8-12 ÅR

Här hittar du våra behandlingar för barn. Barn mellan 8 och 12 år kan boka dessa. Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny.  Barn under 8 år kan ej boka behandling.

 

Shiatsu för barn

Shiatsu är en japansk massagebehandling som arbetar med mjuka sköna tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter samt lättare stretchningar. Du har din yukata på dig under hela behandlingen.

20 min 495 kr

Fot- och handharmoni för barn

Ett skönt fotbad medan händerna masseras. Därefter får fötterna en uppiggande massage.

20 min 495 kr

Fish Spa – fiskpedikyr

Kanske har du hört talats om denna behandling fiskpedikyr där små terapeutfiskar av arten Garra Rufa nafsar i sig döda hudpartiklar från fötterna. Detta är en rolig och effektiv behandling som är perfekt att göra med en kompis eller någon i familjen. Kittlande & kul!

20 min 225 kr

OM KIDSPaketBEHANDLINGAR