Aktiviteter

Fr o m den 30 mars och tillsvidare har vi inga ledda aktiviteter i vår Dojo. Vi beklagar detta och hoppas på din förståelse. Vår vackra dojo (aktivitetslokal) är dock öppen för dig att själv utöva din yoga, meditation, stretch eller bara få en stunds vila. Här finns även instruktioner till hur du själv kan öva zenmeditation samt en skön andnings- och avslappningsövning vi varmt rekommenderar.

Vi vill även påminna om att vi har vackra omgivningar för en skön promenad eller jogging. Kartor finns i receptionen.
Missa inte heller en stund i Vandringen- och stillhetens trädgård. I receptionen kan du få en folder att ta med ur, som beskriver trädgården.

I vanliga fall erbjuder vi en mängd olika aktiviteter så som Zenmeditation, Do In och Qi Gong. Dessa behöver ej förbokas och är i mån av plats. Den enda som behöver bokas i samband med att du bokar din vistelse är Sauna Yoga. Vi återgår till dessa så snart vi har möjlighet.


 

SUSHISKOLA PÅSKLOV

Lär er laga japansk sushi på ett traditionellt vis. Ni får kunskap om alltifrån hur man behandlar riset med respekt till hur man gör perfekta sushirullar (maki) och nigiri bitar. En av våra erfarna kockar vägleder er till att skapa er egen sushi. Sushiskolan avslutas med provsmakning av den sushi ni själva tillagat.

TID: 16.00 – 17.00
PRIS: 150 kr

Från 13 år
Gäller alla dagar under perioden 6-19 April, med reservation för eventuella ändringar.
Aktiviteten är för privatgäster. Mötesgäster se här.

 

JAPANSKA BADETAktiviteterBEHANDLINGARYukatanBADKORT