Välkommen ut i vår japanska trädgård!

Upplev vår japanska trädgård med en perfekt kombination av det svenska skärgårdslandskapet och japanska trädgårdsprinciper. Vandringens och stillhetens trädgård sträcker sig ända ned till vattenbrynet. Runt om i trädgården samsas svenska körsbärsträd, japanska lönnar och rönnar med magnolia och bambu mitt i skärgårdsnaturen. Växlingen mellan rörelse och stillhet, vandring och vila, natur och trädgård skapar en möjlighet för dig att upptäcka mer av den du är.

I trädgården hittar du även den sk Rundillen. Den utgörs av ett generöst trägolv av okantat virke och sittkanter av torrmurad sten. Rundillen riktar koncentrationen inåt och vertikalt: mot himmelen och mot jorden. Här finns plats för stilla meditation eller varför inte bjuda sällskapet på en drink före middagen med vidsträckt utsikt över Höggarnsfjärden.

Vandringens och stillhetens trädgård ska leva långt in i framtiden. I samklang med naturens egen takt och rytm kommer trädgården att utvecklas med tiden. Det enda konstanta är föränderligheten.

 

OM OSSUtmärkelserPRESS#YasuragiJOBBA HOS OSSHITTA HIT