En mötesdag med effekt

En mötesdag med effekt
Pris: 1450 kr exkl. moms
Antal: 5-20 personer

Börja dagen med japanska bad
Dagen börjar med att ni får en introduktion till Yasuragi och det japanska badet. Därefter får ni en badmanual att följa. Manualen hjälper er att använda badet på bästa sätt för att komma ned i varv och aktivera det parasympatiska nervsystemet, den del av vårt nervsystem som är aktiv när vi är i vila. När vi utgår därifrån blir vi bättre på att lyssna på oss själva och andra, vi samarbetar bättre och har större sannolikhet att tänka nya tankar. Dessutom är det då vi återhämtar oss både fysiskt och mentalt.

Väl i badet utför var och en badritualen i tystnad och i sin egen takt. Det tar ungefär en dryg timme. En välgörande aktivitet ni gör tillsammans, men ändå var och en för sig.

Tid för möte
Rena till kropp och sinne möts ni igen i möteslokalen för att starta dagens möte. Alla våra lokaler har dagsljus och utsikt över vatten eller natur.

Energipaus
Under förmiddag och eftermiddag serveras en Energipaus, istället för fika. För att ni ska hålla energin uppe hela dagen serveras en fika med inslag av rawfood. Ingen sockerkoma, utan mat som ger energi.

Lunch
I restaurang Hasu serveras vår möteslunch.

Pausaktivitet
Man ska inte sitta för länge, det är varken bra för kropp eller hjärna. Därför erbjuder vi en av våra pausaktiviteter under eftermiddagen. Välj mellan en kort meditation eller do in. Vi guidar er och ni får en paus för att åter kunna tänka klart.


REKOMMENDATION FÖR ER MÖTESDAG

Lägg gärna till middag och övernattning för en optimal effekt.


VAD INGÅR

-Möteslokal anpassad för er grupp.
-Två energipauser inkl. kaffe och te.
-Lunch, härtappat vatten samt kaffe.
-Entré till det japanska badet.
-Du får en yukata (japansk bomullsrock) i lokalen när ni kommer, den används sedan som din klädsel vid måltider och besök i det japanska badet. Badkläderna får du behålla, medan yukata och tofflor är till låns.

UPPGRADERA
– Börja mötesdagen med frukostbuffé
– Avsluta gärna med middag och/eller övernattning

MÖTESPAKETLOKALERMATENBEHANDLINGARAktiviteterKontakt