Möteslokaler

Vi erbjuder 23 olika möteslokaler för 2-400 personer. 11 av våra konferenslokaler har utsikt över Stockholms skärgård och några av dem har även egen utgång till vår stora terass på 500 kvm. Vi har 4 temalokaler med inriktning japansk trädgård, färgstark manga, japansk teater kabuki samt storstadspuls i Tokyos distrikt Shibuya.

Största lokalen Fuji på ca 400 kvm har 7 meter i takhöjd och passar bra till kongresser, modevisningar och event. Det går även bra att köra in en bil i lokalen. I anslutning ligger det även en Lounge med utgång till terassen.

Vill du komma på visning?

Kontakta Jeanette Capocci
eller mote@yasuragi.se

Mötesrum Kabuki

STAY SAFE

Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg att besöka oss med ditt företag under rådande omständigheter med hänsyn till Covid-19.

Här nedan kan du läsa om de olika åtgärder vi vidtar innan och under din konferens hos oss. Har du ytterligare frågor går det självklart bra att höra av sig till oss på mote@yasuragi.se eller ringa till 08-7476300

Meeting room Fuji

MÖTESLOKAL FUJI

Möteslokalen Fuji är en lokal med oändliga möjligheter. Upp till 400 personer kan samlas oavsett om det är i form av en mässa, kongress, pressvisning, modevisning eller annat event.

En flexibel lokal med sju meter högt i tak som möjliggör spektakulära arrangemang. Man kan t.ex. enkelt köra in bilar eller annan rekvisita som önskas.

Pris enligt offert.

Meeting Room Shibuya

4 OLIKA TEMARUM

Överraska din mötesgrupp med en annorlunda och spännande lokal. Välj ett rum inspirerat av japansk trädgård, Teien eller ett mer dynamiskt och färgstarkt rum präglat av japanska mangakultur, Manga. I ett annat rum råder en lugn färgskala med inslag av traditionell japansk teater, Kabuki. Eller stimuleras av Tokyos puls i den lite större lokalen Shibuya, döpt efter en stadsdel i Tokyo.

Pris enligt offert.

Meetingroom

MÖTESRUM

I våra mindre mötesrum finns möjlighet att träffas med styrelsen, för en workshop eller ett informellt möte.

Här finns bekväma möbler och fönster som vetter mot den skyddade trädgården.

Pris enligt offert.

STORA MÖTESRUM

Ska ni informera eller utbilda så har vi stora ljusa lokaler. Alla har en vacker utsikt över Stockholms skärgård och egen utgång till altanen. Vi har även lokaler med egna grupprum om ni önskar ha samtal i mindre grupper i anslutning till det ordinarie mötet.

Pris enligt offert.

outdoor-gym-yasuragi

Missa inte våra utemiljöer

I vår japanska trädgård kan man ta en stilla promenad och öva mindfulness längs med stigen. Eller varför inte börja mötet på rundillen, en mötesplats inbäddad i grönska och med utsikt över fjärden. Runt anläggningen finns miljöer som lämpar sig väl för utomhusaktiviteter samt ett utegym i anslutning till den japanska trädgården. Det finns fina löpspår för den som vill ta en runda runt Hasseludden.

Work out weekend

TAKTERRASS

I direkt anslutning till vår  möteslounge finns den över 500 kvm stora altanen med hänförande utsikt över Stockholms inlopp. Sommartid är detta den perfekta platsen för aftonens fördrink och härliga grillbufféer för stora sällskap. Hör med oss så hjälper vi dig med ett passande förslag.

Pris enligt offert.

MÖTESPAKETLOKALERMATENBEHANDLINGARAktiviteterKontakt