Jeanette Capocci
Kundansvarig
möten & event

Tel: 08-747 61 93

Sara Wallgren
Säljare möten & event

Tel: 0706-48 11 16

Camilla Gullberg
Innesäljare möten & event

Tel: 08-747 62 95

Pernilla Schöld
Innesäljare Möten & event

Tel: 08-747 63 46

Manuela Nilsson
Innesäljare Möten & event

Tel: 08-747 62 85

Helén G Durling
MÖTESPRODUCENT

Tel: 08-747 61 57

Move management

“Magiska Yasuragi – en plats som ger energi, lust och välmående. I en miljö där människor mår bra skapas förutsättningar att hitta styrkan i sig själva och med det våga mer. Nyckeln till en modigare och roligare värld.” Se film från Move Management’s event på Yasuragi.

Move Management

 

Lexus

“Your hotel is fantastic but would be nothing without a great team! And you delivered to our guests and ourselves a great experience, that surely drives you to success for years.”

Lexus

 

Elabs

“Efter två otroligt lyckade konferenser på Yasuragi ser vi fram emot vår tredje under 2014.”

Lilly Kihlbom
Elabs

Teknova

“Vi hade en oerhört bra vistelse hos er i trevlig miljö och så supertrevlig personal. Vi har i vår ledningsgrupp aldrig tidigare blivit så väl omhändertagna vid våra konferensresor. Vi kommer definitivt tillbaka.”

Annica Johansson
Teknova

 

INSPECTA

“Logistiken för seminariet med tillhörande utställning är den bästa vi upplevt sedan seminariet startades 1996, och miljön, maten och servicenivån helt underbar.”

Bo Wilck
Inspecta

 

Förvaltningsdomstolen

“Tack för ett professionellt och varmt bemötande. Vi återkommer, om inte förr, i maj nästa år.”

Förvaltningsdomstolen i Karlstad

Bayer

“Det var helt fantastiskt bra och allt fungerade perfekt! Serveringspersonalen var ovanligt trevliga. Det var en upplevelse utan dess like – som jag njöt!!”

Bayer

Swedavia

“Jag har just fått återkoppling från mitt gäng som var hos er och de är mycket nöjda med vistelsen. Allt runt middagen var suveränt och de är mycket glada och nöjda!”

Elisabet
Swedavia

Yasuragi är medlem i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem samt Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.  
MÖTESPAKETLOKALERMATENBEHANDLINGARAktiviteterKontakt