Kontakta oss

För att göra det enkelt för dig som beställare att genomföra ett riktigt bra möte för deltagarna får du redan från början hjälp av våra erfarna mötessäljare. De hjälper dig med praktiska detaljer i planeringen och gör allt för att säkerställa att vi levererar den förväntade upplevelsen så att ert möte når sitt syfte!

För stora möten har vi vår producent som hjälper er leverera det bästa mötet för er.

Vi hjälper er även med deltagarhantering där vi kan skapa en hemsida för information och program och även skicka inbjudan till alla deltagare. Fråga gärna oss så berättar vi mer.

Kontakta oss nedan eller på mötesbokningen på tel 08-747 63 00 eller  mote@yasuragi.se

 

Manuela Nilsson
Innesäljare
Möten & event

Tel: 08-747 62 85

Pernilla Schöld
Innesäljare
Möten & event

Tel: 08-747 63 46

Jeanette Capocci
Kundansvarig
möten & event

Tel: 08-747 61 93

Alicia Lindberg
Innesäljare
möten & event

Tel: 08-747 61 57

 

Lexus

“Your hotel is fantastic but would be nothing without a great team! And you delivered to our guests and ourselves a great experience, that surely drives you to success for years.”

Lexus

 

Move Management

“Magiska Yasuragi – en plats som ger energi, lust och välmående. I en miljö där människor mår bra skapas förutsättningar att hitta styrkan i sig själva och med det våga mer. Nyckeln till en modigare och roligare värld.” Se film från Move Management’s event på Yasuragi.

Move Management

 

Teknova

“Vi hade en oerhört bra vistelse hos er i trevlig miljö och så supertrevlig personal. Vi har i vår ledningsgrupp aldrig tidigare blivit så väl omhändertagna vid våra konferensresor. Vi kommer definitivt tillbaka.”

Annica Johansson
Teknova

 

Förvaltningsdomstolen

“Tack för ett professionellt och varmt bemötande. Vi återkommer, om inte förr, i maj nästa år.”

Förvaltningsdomstolen i Karlstad

Bayer

“Det var helt fantastiskt bra och allt fungerade perfekt! Serveringspersonalen var ovanligt trevliga. Det var en upplevelse utan dess like – som jag njöt!!”

Bayer

Swedavia

“Jag har just fått återkoppling från mitt gäng som var hos er och de är mycket nöjda med vistelsen. Allt runt middagen var suveränt och de är mycket glada och nöjda!”

Elisabet
Swedavia

Yasuragi en del av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara  kraften i det personliga mötet. Att Yasuragi är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.
Yasuragi äger  Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

MÖTESPAKETLOKALERMATENBEHANDLINGARAktiviteterKontakt