Mat och dryck

Här presenteras olika aktiviteter där ni får njuta av de japanska smakerna. Övningarna är teambildande och kan anpassas efter era specifika behov beroende på tid och antal deltagare.

Visa utbud
+ Läs mer

Sushiskola - Laga och ät sushi tillsammans

Sushiskola – Laga och ät sushi tillsammans

Lär er laga japansk sushi på ett traditionellt vis. Ni får kunskap om alltifrån hur man behandlar riset med respekt till hur man gör perfekta sushirullar. En av våra erfarna kockar vägleder er till att skapa er egen sushi. Sushiskolan avslutas med provsmakning av den sushi ni själva tillagat.

Antal: upp till 30 personer
Tid: 60 minuter
Pris: 390 kr per person exkl moms (lägsta pris 7200 kr)

+ Läs mer

Sushi/sakeskola - Lär er uppskatta magin i sake och sushi

Sushi/sakeskola – Lär er uppskatta magin i sake och sushi

Här får du lära dig mer om den fantastiska risbrygden – sake. Vi berättar om saken’s betydelse i Japan och går igenom lite historia, olika typer av sake och framförallt bryggningsprocessen. Provsmakning av tre sorters sake samt snacks ingår. Vi lär dig att laga japansk sushi på ett traditionellt vis. Du får reda på alltifrån hur du behandlar riset med respekt till hur man gör perfekta sushirullar. Sushiskolan avslutas med att du får provsmaka den sushi som lagats.

Antal: upp till 30 personer
Tid: 90 minuter
Pris: 625 kr per person exkl moms (lägsta pris 11000 kr)

+ Läs mer

Sakeprovning

Sakeprovning

Här får du lära dig mer om den fantastiska risbrygden – sake. Vi berättar om saken’s betydelse i Japan och går igenom lite historia, olika typer av sake och framförallt bryggningsprocessen. Provsmakning av sake samt snacks ingår. Vi rekommenderar aktiviteten som en drink före middagen.

Antal: 2-15 personer, pris per person
3 sorter: 236 kr exkl moms (295 kr inkl moms)
5 sorter: 276 kr exkl moms (345 kr inkl moms)
9 sorter: 364 kr exkl moms (455 kr inkl moms)

MÖTESPAKETLOKALERMATENBEHANDLINGARAktiviteterKontakt