De senaste utmärkelserna

 

 

 

Condé Nast Johansens Awards for Excellence

 

 

 

 

Yasuragi har stolt mottagit fyra utmärkelser från Haute Grandeur Global Spa Awards
Best Spa Design in Sweden
Best Resort Spa in Sweden
Best Hotel Spa in Sweden
Best Spa Manager in Sweden (Jimmy Myhrinder).
Haute Grandeur är ett prisinitiativ som syftar till att erkänna och belöna de bästa aktörerna inom den globala spabranschen. Tonvikten för urval ligger på omdömen från gäster från exempelvis Tripadvisor, Facebook, Google+ och andra plattformar. Läs mer här.

 

 

 

 

 

 


Yasuragi i Sverige, vinnare av Best Luxury Resort Spa i Europa

I juli 2018 mottog Yasuragi priset för Best Luxuary Resort Spa i Europa. Röstningen är baserad på spagästernas kundnöjdhet. Läs mer här.

Årets Miljöinitiativ av Svenska möten 2017
” Ett tänk kring hållbarhet långt utöver det vanliga – både ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Som dessutom satsar på en hållbar livstid i alla led för gäster, samarbetspartners, anställda och alla andra. Alltsammans snyggt paketerat och med en genuin känsla.”

Guldfisken till Nordic Choice Hotels 2017
Nordic Choice Hotels vinner MSC:s hållbarhetspris Guldfisken för att de engagerar sig för levande hav. Som första hotellkedja i Sverige har de certifierat sig för att kunna servera MSC-märkt sjömat.

Hedersomnämnande SSQ Award 2015
”Yasuragi har ett gediget hållbarhetsarbete under namnet Feel Good, Do Good for sustainable living. Yasuragi har minskat sin förbrukning av el, biodiesel, kemikalier, vatten och avfall. De har ett implementerings- och uppföljningskrav på avdelnings-chefer och en hållbarhetschef som arbetar mycket aktivt med hållbarhetsfrågor såväl på Yasuragi, som utanför arbetsplatsen. Målet är att företaget skall bidra till och även inspirera andra till en hållbar livsstil.”

Årets Spakök i Spa Awards 2015
”Yasuragi tar etik och hållbarhet ett steg längre i en varierande mångfald av japaninspirerande matkoncept.”