och lite till…

Bästa Miljöarbete i Arla Guldko 2015
Tillsammans med moderkoncernen Nordic Choice Hotels har Yasuragi utnämnts till vinnare i Arla Guldko, i kategorin ”Bästa Miljöarbete”. Arla Guldko är en landsomfattande tävling som lyfter fram och belönar de som satsar extra mycket på att sprida matglädje och göra ett bra miljöarbete.

Svenska Spahotells Branschpris 2014
“För att de visar att ett genomtänkt koncept håller i längden och kommer att bära in i framtiden. De anpassar tidens trender, krav och behov till att passa i kostymen. De förvaltar nuet för en bättre framtid. Hållbart var ordet!”

Finalist i Arla Guldko 2014, kategori Bästa Miljöarbete
Priset syftar till att varje år lyfta fram och belöna bra förebilder för att inspirera andra att satsa på matglädje och hållbarhetsarbete.

WeCare Hotel of the Year 2013
“Yasuragi är ett hotell som har satt hållbarhet på agendan i många år. Kontinuerligt arbete på alla avdelningar har gett goda resultat inom miljö, god respons, höga poäng av gästerna och god förankring hos de anställda. Hotellet använder hållbarhet som ett sätt att skapa luxuöst välmående och extraordinära matupplevelser och visar att det är fullt möjligt att förena lyx och hållbarhet på ett sätt som sätter gästerna i centrum.”