TOKYO LOUNGE BAR

Vår lounge bar har inte bara Sveriges största sakesortiment, utan även en hänförande utsikt över Stockholms inlopp. Upptäck vilken variation av smaker denna japanska dryck kan erbjuda. Beställ en “Smaka på sake” i baren så får du lära dig mer om det som japanerna kallar “gudarnas dryck”.

Naturligtvis serverar vi även annan dryck. Under sommaren serveras lunchen här. Koppla av och ta in naturen utanför fönstren. Sommartid njuter du med fördel din drink ute på den stora altanen.

RESTAURANG TOKYO

I restaurang Tokyo serverar vi mat som är inspirerad av det japanska köket. Efter återkommande besök i Japan har våra kockar förenat svenska och japanska matlagningstraditioner på ett spännande och ofta oväntat sätt. Här har du fin utsikt över Stockholms skärgård och sommartid går det bra att sitta ute på altanen.

Hållbar måndag
På Yasuragi jobbar vi med hållbarhet. Som en del i detta har vi valt att inte servera rött kött en dag i veckan, på måndagar. Vi serverar då istället våra vegetariska rätter och fiskrätter.

Mellan den 16 maj och 29 september 2016 serveras en middagsbuffé för alla våra gäster. Lunchen serveras i Tokyo Lounge Bar.

“When walking, walk. When eating, eat”

/ Zen proverb

Chikara – Rawfood

Vid tillagningen av rawfood ska råvarorna inte överstiga 42 grader. På så sätt bevaras de naturliga enzymerna i råvaran och därmed behöver vi inte använda våra kroppsegna enzymer för att bryta ned det vi äter. Resultatet blir att vi åldras långsammare och kroppen behåller den kraft och energi som vi behöver i vårt dagliga liv. På Yasuragi finns möjligheten att samla ny kraft, på japanska Chikara, därför har vi valt att kalla vår rawfoodmeny för just Chikara.

Du hittar vårt sortiment av raw food i Kyarabi – vår SPA lounge.

Nagaiki!

MENY FÖR MÖTESGÄSTER

Som mötesgäst serveras du frukost, lunch och middag i restaurang Tokyo som är anpassat för stora mötesgrupper. Under din mötesdag serverar vi vår Energipaus, som ger er energi hela dagen.

Boka någon av våra andra restauranger
Bli hänförd i restaurang Teppanyaki En av våra skickliga kockar tillagar hela er middag direkt på en stekhäll framför er. Kocken berättar om råvaror och tillagning och de olika smakerna som ni får uppleva.

Kontakta mötesbokningen på tel 08-747 63 00 eller  mote@yasuragi.se

RESTAURANG TEPPANYAKI

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I restaurang Teppanyaki har varje bord en egen kock som tillagar maten på en stekhäll vid bordets mitt medan du ser på. På japanska betyder teppan häll och yaki betyder grilla. Varje bord tar upp till åtta personer. Ta med vännerna eller gör nya bekantskaper vid denna japanska form av så kallat ”community table”. I Teppanyaki serverar vi en fast meny för dagen med inspiration från Japan och vår omgivning. Både japanska och svenska lokala råvaror får samspela i dagens satta meny. Bokningsbar torsdag – söndag. Välkomna!

TOKYO LOUNGE BARRESTAURANG TOKYORAWFOODRESTAURANG TEPPANYAKI