BEHANDLINGAR FÖR BARN 8-12 ÅR

Här hittar du vår spameny för barn! 
Barn mellan 8 och 12 år kan boka dessa. 
Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny.

Wellness Massage Air

En helt unik behandling för alla sinnen. Här får barnet sitta, ligga och gunga sakta med en tyngdlös känsla i en härlig tyggunga. I behandlingen ingår skön fotmassage, följd av avkopplande massage för händer, nacke och huvud. Ryggen får en lugnande airmassage, lätt beröring, medan barnen vilar i tyggungan. Behandlingen avslutas med en meditativ fantasisaga.

25 min 400 kr

Shiatsu

En japansk massagebehandling som arbetar med mjuka sköna tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter samt lättare stretchningar. Du har din yukata på dig under hela behandlingen.

25 min 400 kr

Huvudharmoni

En skön hårbottenbehandling med massage av huvud, nacke och axlar.

25 min 400 kr

Ansiktsharmoni

En avslappnade ansiktsbehandling med mild rengöring av ansiktet följt av en skön massage av ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med en mild kräm anpassad till din hud.

25 min 400 kr

Yasuragi Spamassage

En avslappnande massage på rygg och nacke med härliga kroppsoljor från Elemis. Behandlingen påbörjas med en lätt torrborstning för att väcka kroppen!

25 min 400 kr

Fish Spa – fiskpedikyr

Kanske har du hört talats om denna behandling där små terapeutfiskar av arten Garra Rufa nafsar i sig döda hudpartiklar från fötterna. Detta är en rolig och effektiv behandling som är perfekt att göra med en kompis eller någon i familjen. Kittlande & kul!

20 min 200 kr

OM KIDSPaketAktiviteterBEHANDLINGAR