Signumbehandlingar

Unna dig en behandling utöver det vanliga. Vi rekommenderar varmt någon av våra unika signumbehandlingar.

Visa utbud
+ Läs mer

Wellness massage air

Du sitter och ligger tyngdlös i luften med hjälp av ett elastiskt rött tyg som fästs med rep i taket. I behandlingen ingår en skön fotmassage, följd av avkopplande massage av händer, nacke och huvud. Ryggen får en lugnande airmassage, lätt beröring medan du sitter och ligger vilandes i den unika tyggungan. En meditativ upplevelse som är mycket avslappnande. Terapeuten arbetar i yogainspirerade positioner på golvet. Denna behandling passar utmärkt för gravida. 50 min 1100 kr 80 min 1500 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Ansiktsbehandling Abloom Holistic Organic Skin Food

En djupavslappnande ansiktsbehandling, där vi arbetar med 100% aktiva och organiska produkter från Abloom. Produkterna är som raw food för huden – så rena så att du kan äta dem! Tillsammans med de anpassade massageteknikerna avlägsnar produkterna toxiner vilket ger en renande effekt, ger ökad spänst, fukt och ny lyster till huden. Behandlingen är utvecklad för att behandla inte bara huden utan hela människan och ger en mycket djupverkande avslappnande effekt. Det är därför viktigt att poängtera att ingen portömning utförs i samband med denna behandling. Vi hänvisar då till våra traditionella 50 min och 80 min ansiktsbehandlingar, se här. 50 min 1100 kr 80 min 1500 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Basturitual - Shiro Zumi

Shiro Zumi betyder Det vita kolet. De handgjorda japanska kolprodukterna som används i basturitualen har en utrensande och renande effekt och stärker immunförsvaret. Du guidas av en spavärdinna och utöver de underbara kolprodukterna ingår andningsövningar, växelvärme, samt torr- och ångbastu. Lyssna till den spännande historien kring hur kol producerats och använts i Japan i generationer och känn hur du får ny energi. Måndag - torsdag kl 14-16. Kostnad: 240 kr. Förbokas i samband med din vistelse. Minst antal deltagare: 2 st.
+ Läs mer

Shiatsu - Japansk massage

En avslappnande japansk massage med tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter. Löser upp blockeringar i energisystemet och gör dig lugn. Du har din yukata på dig under behandlingen. Vid 50 min behandlas hela kroppen. Vid 80 min en fördjupad behandling av hela kroppen. 50 min 1100 kr 80 min 1500 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Zeitaku

Unna dig en totalupplevelse där du blir ompysslad från topp till tå. I behandlingen ingår helkroppspeeling och helkroppsmassage med oljor från Elemis samt ansiktsbehandling. 110 min 1900 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
JAPANSKA BADETYukatanBEHANDLINGARAktiviteterBADKORTFRÅGOR