Ansiktsbehandlingar

Våra välutbildade hudterapeuter utgår från dina individuella behov för att skapa bästa resultat. Vi arbetar med produkter från ELEMIS.

Visa utbud
+ Läs mer

Ansiktsharmoni 25 min

För dig som vill njuta så mycket som möjligt på kort tid. Efter rengöring utförs en härlig, avslappnande och uppstramande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ansiktscreme efter hudtyp. 25 min 700 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Fin fort 25 min

Denna ansiktsbehandling passar dig som snabbt vill öka lystern i huden. I behandlingen ingår rengöring, peeling och mask samt en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med ansiktscreme efter hudtyp. 25 min 700 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Balans för huden 50 min

En klassisk ansiktsbehandling där rengöring och mask alltid ingår, därefter skräddarsys behandlingen för dig. Behandlingen avslutas med ansiktscreme efter hudtyp. 50 min 1100 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Lyx för huden 80 min

För dig som vill ge din hud det lilla extra! En riktig lyxansiktsbehandling som är en närande fuktboost för din hud. Rengöring och mask ingår alltid, därefter skräddarsys behandlingen för dig. Behandlingen avslutas med ansiktscreme efter hudtyp. 80 min 1500 kr Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
+ Läs mer

Fransar & bryn

Passa på och få fransar och bryn fina. antingen bokar du i samband med ansiktsbehandling eller endast en av nedanstående.

Färga fransar 350 kr
Färga bryn samt brynplock 350 kr
Färga fransar, bryn, brynplock 500 kr
Priserna varierar beroende på veckodag och tidpunkt.
JAPANSKA BADETYukatanBEHANDLINGARAktiviteterBADKORTFRÅGOR